AutoTURN Online – cloudbaseret løsning til analysere kørekurver og disponering af arealbehov

28-01-2019

Denne artikel er om vores cloud-baserede produkt AutoTURN online. Hvis du er i vores CAD-baserede løsning til kørekurver, så venligst klik her eller kontakt vores lokale forhandler Trimble Solutions Aarhus.

Infrastrukturprojekter kræver typisk samarbejde mellem forskellige aktører som fx kunde, konstruktør og entreprenør. Mange konstruktionsfirmaer har et team af specialister til at varetage disse projekter. På de tidlige stadier af et projekt vil konstruktørerne indsamle informationer fra kunden for at forstå de funktionelle krav, og hvad der skal leveres. I mange projekter udgør undersøgelsen af køretøjsoperationer, uanset om det er flytning af varer eller mennesker, en vigtig del, der kan påvirke effektiviteten eller sikkerheden i den endelige design- eller konstruktionsproces. Det er i sådanne situationer, at de rette værktøjer til at formidle ideer eller udforske muligheder kan gøre en væsentlig forskel for det endelige resultat.

En undersøgelse foretaget blandt deltagerne på et Transoft-webinar, hvor AutoTURN Online blev introduceret, viste, at næsten 90 procent af undersøgelsens deltagere var enige om, at det at kunne samarbejde med andre medarbejdere eller aktører om dispositionsforslag eller konstruktionsgranskning, der omfatter køretøjers drejemanøvrer, er “ret vigtigt” eller “meget vigtigt”. Mange fagfolk, som ikke anvender CAD-programmer regelmæssigt, eller som kun sjældent har brug for at analysere køretøjers drejeoperationer, blev nævnt som den gruppe, der ville få mest glæde af AutoTURN Online. De fleste af deltagerne reagerede positivt på muligheden for at kunne overføre køretøjers bevægelser direkte på et satellitbillede uden at skulle bruge en CAD-platform (fx AutoCAD, Microstation, ZWCAD, Allplan, DATAflor, TurboCAD osv.).

cloudbaseret løsning til analysere kørekurver og disponering af arealbehov for køretøjer

At have det rette værktøj, der kan udføre disse operationer når som helst, hvor som helst og også for brugere uden CAD-software installeret, kan være meget vigtigt for at kunne gennemføre et projekt hurtigt og præcist. Det er her, AutoTURN Online kommer på banen som det første cloudbaserede værktøj af sin art, der kan åbnes i alle browsere på både pc og Mac. Programmet indeholder meget vigtige funktioner for konstruktører, herunder fleksible måneds- og årsabonnementer med adgang til designkøretøjer, der kan anvendes i by-, havne-, bygge- og minedriftsprojekter.

Kan du ikke vente med at afprøve det? Gå til www.autoturnonline.com nu, og prøv det gratis.