AutoTURN Online – skybasert løsning for analyse av kjøretøys arealbehov

14-11-2018

Denne artikkelen handler om vår skyløsning AutoTURN Online. Hvis du leter etter vår CAD-baserte løsning for sporingsanalyse AutoTURN, vennligst klikk her eller kontakt vår norske parter Trimble.

Prosjekter for design av infrastrukturer krever vanligvis samarbeid mellom de forskjellige aktørene, f.eks. kunden, designeren og entreprenøren. I mange designfirmaer oppnevnes et spesialteam for å ta seg av disse prosjektene. På de tidlige stadiene i et prosjekt henter designere inn informasjon fra kunden for å forstå de funksjonelle spesifikasjonene og hva som skal leveres. I mange prosjekter er studiet av kjøretøyets bevegelser, enten det dreier seg om å transportere gods eller personer, en viktig del som kan virke inn på effektiviteten eller sikkerheten i den avsluttende design- eller byggeprosessen. Det er i disse situasjonene det å ha riktige verktøy for å uttrykke ideer eller utforske alternativer kan gjøre en vesentlig forskjell for det avsluttende resultatet.

Ifølge en undersøkelse som ble utført blant deltakere på et Transoft-webinar om innføring i AutoTURN Online, syntes nesten 90 prosent at det var ‘ganske viktig’ eller ‘svært viktig’ å kunne samarbeide med andre teammedlemmer eller aktører om konseptuelt design eller designrevisjon der kjøretøyers dreiemanøvre er involvert. De spurte nevnte at mange fagfolk som ikke bruker CAD regelmessig eller som bare analyserer kjøretøyenes dreiemanøvre av og til, er de som har størst fordel av AutoTURN Online. De fleste av de spurte reagerte positivt på ideen om å kunne overføre kjøretøybevegelsene direkte på et satellittbilde uten å gå veien om en CAD-plattform (f.eks. AutoCAD, Microstation, ZWCAD, Allplan, DATAflor, TurboCAD osv.).

analyserer kjøretøyenes dreiemanøvre

Det å ha det riktige verktøyet som hvor og når som helst kan utføre slike operasjoner også for brukere som ikke har installert CAD-programvare, kan være avgjørende for å få prosjektene fullført raskt og presist. Det er her AutoTURN Online hjelper, da det er det første skybaserte verktøyet i sitt slag som kan brukes via alle typer nettlesere på PC eller Mac. Dette verktøyet tilbyr designere mange nyttige funksjoner, bl.a. fleksible abonnementsalternativer (per måned eller år), for å få tilgang til design som involverer kjøretøy f.eks. i by- eller havnemiljø, på anlegg og i gruvedrift.

Kan du virkelig vente på å prøve det? Gå til www.autoturnonline.com nå, og prøv verktøyet gratis.